Dagbok

Stallets dagbok

Roligast idag var att se Andreas tillbaka i sadeln! Han fick ett väldigt bra besked igår av läkaren att allt såg bra ut och ville komma och testrida en tur. Här fick han välja själv vilken häst han ville rida, han vet hur alla hästar är och det var viktigt att det var en passande häst så här första dagen. Det blev en lugn tur med Quagmire på gräsfältet och det gick jättebra. Vi får se hur pass mycket han börjar rida nu, det blir nog en lite försiktig mjukstart till att börja med.
I övrigt var det en ganska vanlig träningsdag med en del raskare arbeten men även lite lugnare tempon. 
Imorgon är det dags för tävlingar igen på Bro Park och vi har fyra starthästar. Jag har uppdaterat kommentarer om deras chanser och ni hittar det under fliken Starter (& Resultat), så titta in där.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1