Dagbok

Stallets dagbok

Så var det ny vecka och som vanligt mycket att rida och mycket att göra i stallet. Det var blandad träning med både rakbanan, dirttracken och gräsfälten, några raskare tempon och även en del i mellantempon. Hästarna var pigga och glada, men de skötte sig bra och vi var nöjda med dagens träning.
Det var anmälningar idag till både Bro Park onsdagen den 6e och till Jägersro söndagen den 10e. På Jägersro har vi Beach Road One anmäld i Listedloppet Peas and Carrots Mile och det är bara sex hästar anmälda vilket är väldigt märkligt. Det här är ett insatslopp så fler hästar kan inte komma in i loppet, det blir intressant att se nästa måndag när startlistan kommer hur många och vilka det blir. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1