Dagbok

Stallets dagbok

Den här veckan är det inte tävlingar på Bro Park utan det är först nästa onsdag vi tävlar igen. Anmälningslistan kom ut igår och vi har fyra hästar som är aktuella för start då, på torsdag är startlistan ute. 
Vi tränar på för fullt med hästarna och nu när Andreas inte kan rida så rider istället David fler turer per dag. Andreas väntar på en magnetröntgen av sin axel, först efter det är klart så kan läkarna göra en närmare plan för honom. Vi hoppas så klart han är tillbaka så snart det bara går, samtidigt är det ju viktigt att han gör allt rätt nu med sin axel för att det här inte ska bli ett återkommande problem i framtiden. 
Kvällen ägnades åt möte i Stockholms Galoppsällskap och det var första gången på enormt länge som det var möte där man faktiskt kunde vara på plats och inte bara via teams eller liknande. Skönt att allting i samhället sakta men säkert börjar återgå till det normala igen.
Imorgon är det lite lugnare på träningsfronten även om vi planerar att rida någon enstaka tur. Jag kommer också ge mig ut på en resa över dagen för att titta på åringar eftersom vi är intresserade av att köpa en svensk häst till ytterligare. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1