Dagbok

Stallets dagbok

Idag hade banan torkat upp en hel del även om den fortfarande var åt det lite geggiga hållet. Absolut bra nog att träna på och vi red några av turerna där, men även på rakbanan och ute på fältet. Hästarna var pigga och glada, de såg fina ut i träningen.
Vi jobbade också i tömkörning med Douze Points som går från klarhet till klarhet med den träningen. Han är efter en hel del växande i en uppbyggnadsfas och den här sortens träning är perfekt för honom just nu. 
Vid lunch när vi var klara var det dags för ännu en liten utflykt för att kolla in åringar inför lördagens auktion. Vi planerar att köpa ett par svenska åringar, men även åka utomlands senare i höst. 
Jag tycker vi har väldigt fina tvååringar (de två första som startat har båda vunnit i debuten) och vi vill hitta minst lika bra nya åringar, vi vill så klart hela tiden höja oss ytterligare kvalitetsmässigt. Nu har vi sålt några hästar som ridhästar precis och har platser till nya förmågor. 


Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1