Dagbok

Stallets dagbok

Efter gårdagens banförhållanden så var man lite extra orolig hur starthästarna mådde idag, som tur var så var det bara bra. 
Efter allt regn som kom igår så var dirttracken så blöt att den var helt stängd idag. Vi höll oss inledningsvis på fältet med turerna, men Princeton Graduate tränade på gräsbanan inför sin start på söndag. Längst ut i banan var det inte uppridet och gick bra att galoppera på. 
Startlistan till söndag kom idag och vi har tre starthästar: Beach Road One i Nickes Minneslöpning, Princeton Graduate i Svealandlöpning samt House in Order i Herbert Sachs Memorial. En spännande dag på söndag och jag rekommenderar verkligen ett besök på banan om ni har möjlighet på årets största tävlingsdag på Bro Park.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1