Dagbok

Stallets dagbok

Fredagen den 13e idag. När jag var i tonåren var den dagen en ganska stor grej, det var verkligen en otursdag då man skulle se upp. Nuförtiden tycker i alla fall jag inte att man hör så mycket om det de gånger det infaller. I alla fall så överlevde vi den här dagen med bravur, träningen gick bra och även startboxövningen flöt på strålande.
Syftet med att träna startboxar var främst att Sandstorm skulle få springa av en gång till, förra gången hoppade han ju rakt upp. Den här gången hade han bara "Prince" (e Prince of Lir, namn mycket på gång) med sig som sällskap och förebild. Båda hästarna skrittade rakt in i startboxarna och stod fint, den här gången när de sedan skulle springa av så visste Sandstorm vad han skulle göra och var väldigt mycket raskare ut, han var kanske knappt en längd efter Prince ut. Vi var jättenöjda med dem båda två, roligt att se hur duktiga de är. 
Imorgon ser vi fram emot en trevlig lördag i stallet med ägare samt träning som vanligt.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1