Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det en mellantempoträningsdag, dvs lite lagom raska canters för de flesta hästar. Träningen flöt på fint och hästarna skötte sig utmärkt, en bra träningsdag. 
Dessutom lite extra pyssel i stallet och projektet just nu är främst frisering av manarna. Dock är det så att lagom när man är klar är det dags att börja om igen, något av ett evighetsprojekt. Det gör så enormt stor skillnad när de är fina och prydliga i manen, det ser väldigt mycket trevligare ut.
Idag var det också startanmälan till på onsdag och då har vi Sandstorm i kval samt Kew Bridge och House in Order som startar. Eftersom vi haft hästar som varit sjuka kommer vi att kolla dem i halsen innan de tävlar, en eller två dagar före. Även om det inte är en garanti för att de är friska om de ser bra ut i halsen så är det ändå kanske det bästa sättet, mer tydligt än ett blodprov.
Imorgon är det träning som vanligt samt startboxrepetition! 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1