Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det startboxträning inbokad och de var verkligen klockrena i sitt uppförande alla tre. Det var alltså de två nya och Sandstorm som övade tillsammans. Vi stängde framgrindarna innan och trots att det är lite mindre inbjudande än när det är öppet framtill så skrittade de rakt in direkt och stod sedan lugnt och tryggt där inne. 
När de sedan sprang av från boxarna så syntes det att de två nya har gjort det tidigare, de var ganska raska ut. Sandstorm har aldrig sprungit av tidigare och han agerade som de flesta hästar gör första gången, de blir lite förvånade när grindarna slås upp och snarare stoppar upp innan de hoppar ut. Han hoppade rakt uppåt istället för framåt, men det var jättebra att han hade mer vana kamrater med sig, då lär de sig fort vad de ska göra genom att se vad de andra gör. 
I övrigt idag var det blandad träning med en del raskare tempon och hästarna skötte sig fint. 
Imorgon är det Jägersro som har hand om lunchtävlingarna, vi får på Bro Park får vänta till nästa onsdag eftersom det först är Göteborg som tävlar på söndag. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1