Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det startboxträning inbokad och de var verkligen klockrena i sitt uppförande alla tre. Det var alltså de två nya och Sandstorm som övade tillsammans. Vi stängde framgrindarna innan och trots att det är lite mindre inbjudande än när det är öppet framtill så skrittade de rakt in direkt och stod sedan lugnt och tryggt där inne. 
När de sedan sprang av från boxarna så syntes det att de två nya har gjort det tidigare, de var ganska raska ut. Sandstorm har aldrig sprungit av tidigare och han agerade som de flesta hästar gör första gången, de blir lite förvånade när grindarna slås upp och snarare stoppar upp innan de hoppar ut. Han hoppade rakt uppåt istället för framåt, men det var jättebra att han hade mer vana kamrater med sig, då lär de sig fort vad de ska göra genom att se vad de andra gör. 
I övrigt idag var det blandad träning med en del raskare tempon och hästarna skötte sig fint. 
Imorgon är det Jägersro som har hand om lunchtävlingarna, vi får på Bro Park får vänta till nästa onsdag eftersom det först är Göteborg som tävlar på söndag. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1