Dagbok

Stallets dagbok

Som vanligt på måndagar en fullspäckad dag, med en ny vecka så är det alltid massor att ta tag i. Nu är det inte lika varmt längre och dags att börja sätta på täcken på hästarna. Trevligt då om det är rena och nytvättade täcken så idag var det ett projekt att tvätta dem och vi hann faktiskt med att tvätta alla. Mesta mecket var att få dem torra, men de torkade ganska fort upphängda utomhus. Lagom vid lunch hängde de sista fem på tork och precis när de var nästan torra så kom ett totalt ösregn... Lite onödigt att man inte var mer på hugget innan, men det ordnade sig till slut och känns bra att alla täcken är fina och rena nu.
På måndagar är det ju höger varv på dirttracken och hästarna tränade på i lagom goda tempon och dagen flöt på bra. 
Anmälningar idag till nästa tävlingsdag på Bro Park som är nästa onsdag, dvs den 18e och även om vi har några anmälda starthästar så känns det ändå lite extra spännande att se Sandstorm kvala. Att tvååringarna nu börjar bli redo för start gör att det finns massor med förväntningar och planer framöver.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1