Dagbok

Stallets dagbok

Skönast väder och grader är det tidigt på morgonen. När luften är sval men ändå inte kall och det är precis lagom behagligt ute. Vi sätter igång med träningen tidigt och sedan kör vi bara på tills vi har ridit klart för att hästarna ska slippa träna i alltför mycket värme. Trots det så är det rätt jobbigt när de sista turerna ska ut, solen gassar på framåt förmiddagen. 
Träningen idag inleddes med turer på dirttracken, men vi hade också en del träning ute på stora gräsfältet samt någon enstaka tur på rakbanan. Träningen gick bra och hästarna skötte sig fint. 
Det var en fullspäckad arbetsdag med skoningar och annat utöver det vanliga arbetet. När vi var klara med allt och hästarna hade lunchrast så var jag kvar ett tag och småpysslade med saker. Vad skönt det var att fixa med sånt som behöver göras utan fokus på annat. Under förmiddagen är det ju prio på hästarna och träningen samt att allt arbete ska flyta på, att bara kunna skrota runt lite och fixa saker var verkligen mysigt och något jag kommer göra mer framöver. 
Imorgon är det en lugnare dag som väntar för hästarna.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1