Dagbok

Stallets dagbok

Så var det ny vecka igen och måndagar betyder höger varv på banan. Det är ju bra att ha den variationen en dag i veckan, men jag måste ändå säga att jag gillar vänster varv så mycket mer och då ser man också träningen betydligt bättre. 
Det var lite som vanligt på måndagar rutinträning med mellantempon och hästarna var pigga och peppade. En intensiv men bra arbetsdag blev det.
Startanmälan idag till på söndag då Svenskt Derby rids samt en radda intressanta storlopp. Vi har Beach Road One i Malmö Sommarhandicap med 415 000 kr i samlad prissumma. Han drog ett bra spår (4) och jag tycker också viktläget är bra för honom, så det ska bli spännande att se hur långt det räcker. 
Det var också anmälningar till den 25e (dvs om knappt två veckor) på Bro Park och där har vi en del hästar anmälda, det startanmäls dock först nästa måndag. 
Imorgon tränar vi vidare i värmen! 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1