Dagbok

Stallets dagbok

Under natten hade det regnat massor och dirttracken låg spegelblank. Det gick visserligen att jogga runt där, men absolut inte mer än så. Däremot var rakbanan i ganska gott skick trots all nederbörd och så hade vi så klart gräsfälten som bara var bättre av regnet, lite mer svikt i marken.
Vi blandade mellan rakbanan och fälten beroende på vad som passade bäst för varje häst och träningen gick mycket bra. Är väldigt glad för att det finns så många alternativ att välja på, fungerar inte en bana så finns det någon annan som är bra. 
Onsdagar är normalt sett banan stängd för preparering, men imorgon är den öppen halva förmiddagen. Vi kommer rida några turer imorgon, men det är ändå en lugnare dag för många av hästarna. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1