Dagbok

Stallets dagbok

Så var jag tillbaka i de vanliga rutinerna igen och efter fyra dagar i hästtransport så känns det skönt att det blir mer "normalt" arbete. 
Idag var det verkligen fullspäckat schema och massor att göra, men det har flutit på utmärkt och gått väldigt bra. 
Startanmälningar idag till Bro Park på söndag och för ovanlighetens skull har vi ingen starthäst. Det är inte många gånger per år det händer på hemmabanan, men nu blev det så och vi har desto fler startande nästa tävlingdag på Bro som är den 25 juli. 
Anmälningslistan kom ut till Derbydagen och eftersom de flesta lopp ändå är insatslopp och anmälda så var det inga större sensation, men roligt ändå att läsa och spekulera lite.. Den dagen har vi Beach Road One till start i Malmö Sommarhandicap.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1