Dagbok

Stallets dagbok

Så var värmen tillbaka igen och framåt dagen var väderförutsättningarna tuffa att träna i, man vill bara få ut alla hästar så tidigt som möjligt. Imorgon när det är tävlingar ska det som tur är bli betydligt svalare väder vilket känns väldigt skönt för hästarna som ska utföra maxprestationer.
Mest spännande idag var att de två nya hästarna gjorde ett kortare snabbare arbete. Mest var det tänkt som ett litet test för att se mer var de står träningsmässigt. De startade upp i en vanlig canter som ökades något runt svängen och så gick de fort över upploppet tillsammans. Att säga att vi blev imponerade av dem båda är ingen överdrift och det hade vi varit även om de var äldre hästar och gick så starkt. Att de dessutom är två år och ser ut på det här viset känns ju otroligt spännande, vi har stora planer för dessa två. Det känns som att vi verkligen har gjort två toppköp och det tack vare vår duktiga agent som vi har ett jättebra samarbete med.
Imorgon är det då tävlingar igen på Bro Park och inte vilken tävlingsdag som helst då vi har Snowfoot i Bro Park Trial som är ett storlopp för skandinavienfödda hästar som står kvar i Svenskt Derby. Dessutom har vi High Max till start samt kval för Fiery Rose. Jag har uppdaterat med kommentarer inför dagen och ni hittar det under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1