Dagbok

Stallets dagbok

En maxad dag med hela åtta turer att rida, men vi hade ett upplägg som gjorde att det fungerade smidigt och flöt på riktigt bra. Hästarna såg fina ut och som vanligt på måndagar var de lite extra pigga och laddade. 
Vi repeterade med Snowfoot i startboxarna inför onsdagens lopp och han skötte sig exemplariskt. Vi hoppas han är lika duktig med lastningen på onsdag och då kommer återigen House in Order vara med som sällskap i ledvolten och till startboxarna. 
Startanmälan idag till Göteborg på söndag då vi har Quagmire till start i Sunday Special och det ser ut som en passande uppgift för honom. 
Det var också anmälningar idag till Bro Parks nästa tävlingsdag efter onsdag och det är söndagen den 11 juli. Där har vi Fiery Rose och Sharp Eye anmälda. 
Imorgon tränar vi vidare och förbereder oss också inför onsdagens tävlingar.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1