Dagbok

Stallets dagbok

Även idag började vi tidigare och körde alla turer på rad, först när hästarna var färdigtränade prioriterade vi det som var kvar att göra i stallet.
Det fungerar bra även om vårt normala arbetsupplägg egentligen är bättre. Men när det är så här varmt och framför allt kvavt så gäller det som sagt att undvika träning alltför sent på dagen. Redan första turen på morgonen svettas de mycket och våra spolbås har använts flitigt, vi duschar samtliga hästar och många av dem flera gånger om dagen. 
Vid lunch började molnen komma och även ett väldigt efterlängtat regn anlände, naturen mådde nog väldigt bra av lite bevattning. Nu ser det ut som att det ska bli betydligt mindre varmt framöver vilket i alla fall jag (och garanterat hästarna) tycker är skönt. 
Igår var det anmälningar och det är en intensiv vecka som kommer med tävlingar på Bro Park nästa onsdag, Jägersro fredag och Göteborg söndag!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1