Dagbok

Stallets dagbok

Vi började lite tidigare än vanligt idag eftersom det är så varmt. Man vill helst inte rida alltför nära lunch när solen gassar på, så vi försöker komma ut med hästarna så tidigt som möjligt och därefter göra klart allt stallarbete när träningen är klar för dagen.
Samma sak med hagarna, man får släppa ut tidigt för vid lunch är det alldeles för varmt att ha hästar stående ute i hagarna.
Idag var det grästräning och vi hade Sandstorm och Douze Points där för första gången. Båda hästarna var ganska pigga, men de såg ändå ut att hantera underlaget finfint. Dessutom var både Fiery Rose och Timo Nurmos där och kände lite på banan, man får passa på de dagar det finns möjlighet. 
I övrigt var det blandat mellan dirttracken och rakbanan samt även stora gräsfältet. De nya hästarna cantrade återigen på rakbanan och idag fick Andreas testa den bruna (e Prince of Lir) efter att i två dagar nu ha ridit fuxen (e Helmet). Han och våra övriga ryttare är alla mycket imponerade över hur bra de känns båda två, det är svårt att säga om den ena är finare än den andra. Imorgon blir det premiär på dirttracken för dem och det ska bli väldigt spännande, det blir en annan känsla att se dem på stora banan. 
Nu hoppas jag på behagligare grader inom kort. Visst är det härligt med värme om man ligger vid en pool med en svalkande fruktdrink i handen, men när hästar ska tränas är det bara jobbigt. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1