Dagbok

Stallets dagbok

Vi hade inplanerat tidiga turer idag för att slippa rida när det var som varmast. Dock var det faktiskt riktigt behagligt på morgonen, det till och med fläktade en aning. 
Man får ändå prioritera nu att få ut hästarna så tidigt som möjligt så länge väderprognosen ser ut som den gör, det vore skönt med lite "normalt" väder snart. 
Det är en sak om man ligger vid en pool och chillar, men när man jobbar med hästar och håller igång så är det annorlunda och framför allt så klart för hästarna som man gärna vill träna i svalare grader..
Idag var det mest spännande återigen att se de nya hästarna som galopperade i lite mer vanligt tempo idag, man fick se mer hur de rörde sig än i gårdagens lugna jogg. Båda ser verkligen strålande fina ut med underbar aktion, det är nästan så man glömmer bort att de bara är två år eftersom de ser så väldigt fokuserade och mogna ut. Som det känns nu är de inte långt från kval och start.
Går ni in på vår sida på Instagram och Facebook så kan ni se en liten film. Länkar till våra sidor finns här längst upp på sidan, bara klicka på respektive ikon så kommer ni direkt till oss.
Imorgon är det tävlingar igen på Bro Park och vi har två starthästar. Som vanligt har jag uppdaterat med kommentarer och ni hittar det under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1