Dagbok

Stallets dagbok

I natt strax före midnatt anlände de nya hästarna och det hade precis börjat mörkna lite ute när de lastades av. Så lugna och fina, de skrittade värdigt ur transporten och in i sina nya boxar.
Idag har de fått gå en tur i walkern, men i övrigt bara ta det lugnt efter en lång resa. De verkar ha väldigt trevliga psyken båda två och trots att de är hingstar är de lätthanterliga och coola. Nu vet man ju så klart inte om de ändrar sig i beteende när de har hunnit återhämta sig och acklimatisera sig, men jag tycker ändå att det brukar märkas ganska direkt hur en ny häst är även om de rest långt.
Dagen började med en extra tidigt start för oss eftersom Andreas skulle åka till Norge, innan dess hann han med ett par turer. Jag var ju redan på plats eftersom jag stannade kvar och sov på vår bäddsoffa efter att ha tagit emot de nya hästarna, så det var inga problem alls att kliva upp och sätta igång tidigare. Bara bra i värmen att kunna rida klart innan det blir alltför varmt, vi kommer att försöka prioritera det så mycket som möjligt så länge det är sådan här hetta.
Imorgon blir det spännande att se de nya hästarna ridas en liten sväng!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1