Dagbok

Stallets dagbok

Blåsigt idag även om solen sken, men det väntas ju bli väldigt varmt framåt helgen. För hästarnas del föredrar jag om det är lite lagom så där, speciellt när de ska tävla och utföra maxansträngningar. Värmen påverkar hästarna olika, vissa tar vid sig mycket och andra knappt något alls och det är ju ungefär som med människor. 
Idag har våra nya tvååringar åkt från Holland och kommer till Danmark någon gång i natt, jag har inte full koll på när. Där ska de sedan få vila ett tag innan de sedan fortsätter resan och kommer till oss. Det är i skrivande stund inte klart om de kommer imorgon eller på torsdag, transportören skulle lämna besked så fort de vet mer hur tidsplanen ser ut.
Vi ser verkligen fram emot deras ankomst, ska bli så roligt och spännande att få se dem!
Som utlovat har jag idag uppdaterat med nya bilder och det blev till slut nästan trettio stycken av strålande hög kvalitet. Missa inte dem och de finns under fliken Veckans Bilder!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1