Dagbok

Stallets dagbok

Blåsigt idag även om solen sken, men det väntas ju bli väldigt varmt framåt helgen. För hästarnas del föredrar jag om det är lite lagom så där, speciellt när de ska tävla och utföra maxansträngningar. Värmen påverkar hästarna olika, vissa tar vid sig mycket och andra knappt något alls och det är ju ungefär som med människor. 
Idag har våra nya tvååringar åkt från Holland och kommer till Danmark någon gång i natt, jag har inte full koll på när. Där ska de sedan få vila ett tag innan de sedan fortsätter resan och kommer till oss. Det är i skrivande stund inte klart om de kommer imorgon eller på torsdag, transportören skulle lämna besked så fort de vet mer hur tidsplanen ser ut.
Vi ser verkligen fram emot deras ankomst, ska bli så roligt och spännande att få se dem!
Som utlovat har jag idag uppdaterat med nya bilder och det blev till slut nästan trettio stycken av strålande hög kvalitet. Missa inte dem och de finns under fliken Veckans Bilder!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1