Dagbok

Stallets dagbok

Så var det ny vecka och full fart som vanligt med arbetet. Gårdagens starthästar mådde bra och hade tagit sina lopp fint båda två, alltid lika skönt när man dagen efter kan konstatera att de känns bra i benen och rör sig som de ska. 
Idag var det grästräning, det är det från och med nu alltid dagen efter tävlingar där det varit gräslopp. Quagmire fick galoppera runt där, men höll sig i lugnt tempo och verkade trivas bra. I övrigt var det blandad träning på dirttracken och gräsfältet. 
Startanmälan idag till söndag och då har vi Quagmire och Sharp Eye till start. Vi ser fram emot att se Quagmire på gräs för första gången sedan vi köpte honom, det är ju gräs han ska ha.
Imorgon tänkte jag göra en ny bilduppdatering här på hemsidan!


Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1