Dagbok

Stallets dagbok

En extra tidig start imorse kl 05.00 eftersom det ju var Fullmäktigemöte vid lunch och mycket arbete som skulle hinnas med innan dess. 
Blandad träning och raskast gick Quagmire som snabbjobbade mycket övertygande, han ser väldigt fin ut och det ska bli spännande att se honom på gräs i nästa start som är om en dryg vecka. Det är Sunday Special på Bro Park nästa söndag (den 20e) över 2400 meter vilket är bra förutsättningar för honom som gillar lång distans och gräs.
Även i övrigt gick träningen bra och hästarna skötte sig utmärkt. Det blev en trevlig dag i stallet som ju lördagar brukar vara. 
Imorgon är det då dags för årets första storloppsdag på Bro Park och vad roligt att det då kan få komma publik, framför allt för alla ägares skull som kan vara på plats och se sina hästar tävla. 
Jag har uppdaterat med utförliga kommentarer om våra två starthästar och ni hittar det under fliken Starter (& Resultat), så titta in där!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1