Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det ett tv-team från kanal 75 på plats för att göra ett reportage om vårt stall som ska visas på söndag i tv-sändningen i Tv12. Mycket fokus på Snowfoot, men även på Beach Road One som ju båda startar i storlopp samt om vårt stall överhuvudtaget. Som vanligt tar sådana inslag en hel del tid att filma och sedan blir det några minuter bara när det väl är klart. Det kändes i alla fall bra idag när det gjordes och det ska bli spännande att se hur det blir när det är klart. 
Träningen gick bra i blandade tempon och underlag, det var både raskare och långsammare canters som reds på dirttracken, gräsfältet och rakbanan samt att vi också longerade några av hästarna.
Imorgon blir det sista repetitionen innan söndagens lopp för Snowfoot och i övrigt lite lugnare träning. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1