Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det dubbla startboxträningar som gällde. Snowfoot repeterade inför söndag och han skötte sig verkligen klockrent (peppar peppar). Han kom dit i sällskap med House in Order efter att de hade cantrat tillsammans. Han gick sedan direkt utan tvekan in i boxarna, fick stå där en stundg och mumsa gräs som belöning innan han backades ut igen lugnt. Det var hur harmoniskt som helst och vi hoppas verkligen att han fortsätter så här bra. 
Senare på dagen var Fiery Rose och övade och hon gör stora framsteg för varje gång. Vi kommer träna på ett tag till för att befästa det hela innan det blir kval för henne, men tror inte det dröjer så väldigt länge innan hon är redo.
Det har varit två intensiva dagar med mycket arbete i stallet med hästarna och träningen och därefter flera möten under eftermiddagarna/kvällarna. Imorgon är det tävlingar igen, men vi har bara en starthäst. Jag har som vanligt uppdaterat kommentar som ni hittar under fliken Starter (& Resultat), så titta in där.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1