Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det Breeze up auktion på Newmarket, flyttad från Irland. För vår del blev det två köp och det glädjer enormt att vi får in dessa nya fina hästar. Vi har ju två svenskfödda tvååringar som nu kompletteras med två importer och det känns toppen inför årets tvåårslopp samt nästa års klassiska säsong. 
Båda är hingstar, den ena efter Helmet och den andra efter Prince of Lir.
Här kan ni titta mer, de har nummer 9 och 182, klicka på numret så kommer både härstamning och bilder upp samt filmer både från när de breezar och när de skrittar och står:
Tattersalls Ireland
Vi har flera ägare klara, men är ännu inte helt färdiga med exakt hur ägandet kommer att se ut. Vid intresse kontakta oss, men i så fall ganska snabbt eftersom planen är att få ägarbilden helt klar inom kort. 
Idag var det så klart extra enkelt att gå upp efter gårdagens resultat och alla starthästar mådde jättebra och hade tagit sina lopp utmärkt. Att säga att det var blandad träning idag är ingen underdrift, vi var på dirttracken, på gräsfältet och på rakbanan samt övade återigen startboxar med Snowfoot. Han sköter sig bra och vi försöker mest hålla igång med positiva repetitioner nu inför hans lopp. 
Startanmälan var det till nästa onsdag och då har vi bara Sharp Eye till start, men sedan är det ju då alltså storloppsdag nästa söndag också, det startanmäls dock först på måndag.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1