Dagbok

Stallets dagbok

Jag kan nog inte med ord uttrycka hur glada vi är idag. Att Stureplan kommer tillbaka efter två år och vinner direkt, det är som en saga det. Visst stod han bra inne i loppet med vikten, men han var inte vässad och vi var säkra på att han behövde loppet, vilket han också gjorde.
Det är fantastiskt att se hans reaktion när vi flätade och sadlade honom inför loppet, han blev helt överlycklig och peppad, det syntes väldigt tydligt. Han har en sådan löpskalle och älskar verkligen att tävla, han vinner loppet för att han verkligen vill det. 
Sällan eller aldrig har en seger i ett vanligt lopp betytt så mycket som det gjorde idag. När Andreas gjorde segergest vid mål tror jag de som jobbar med hästar kan förstå känslan av att vinna efter all tid och arbete som har lagts ner.
Att dessutom High Max vinner hur lätt som helst idag gjorde inte direkt dagen sämre, idag var han bara bäst i sitt lopp och förhoppningsvis kan han kliva upp i klasserna framöver.
Jag har uppdaterat med mer utförliga kommentarer under fliken (Starter &) Resultat, så titta in där. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1