Dagbok

Stallets dagbok

Äntligen lite sol och värme, att det faktiskt känns som att sommaren är på gång! Inte bara det, igår fick vi också bekräftat att tävlingarna nu börjar öppnas upp för publik igen. Känns verkligen fantastiskt och även om det nu i början är lite begränsningar så dröjer det inte länge till innan det är helt öppet och som vanligt. När storloppen och härliga sommardagar kommer inom kort så är det ju strålande nyheter att ägare och andra kan närvara igen.
Så tomt som det varit när vi har stått där vid ödsliga läktare, det har varit en märklig känsla som till slut blivit normal. Att vi nu får tillbaka publik igen är minst sagt efterlängtat. 
Om ni inte redan har gjort det, gå in på Svensk Galopps sida och läs under Nyheter om vad som gäller för Bro Park respektive Jägersro. Det är föranmälan som gäller, viktigt att veta så man inte dyker upp spontant nu på onsdag. 
Dagens träning gick bra, en intensiv dag med mycket att göra men arbetet flöt på utmärkt. Nu tar vi lite helg och laddar för kommande vecka!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1