Dagbok

Stallets dagbok

Äntligen lite sol och värme, att det faktiskt känns som att sommaren är på gång! Inte bara det, igår fick vi också bekräftat att tävlingarna nu börjar öppnas upp för publik igen. Känns verkligen fantastiskt och även om det nu i början är lite begränsningar så dröjer det inte länge till innan det är helt öppet och som vanligt. När storloppen och härliga sommardagar kommer inom kort så är det ju strålande nyheter att ägare och andra kan närvara igen.
Så tomt som det varit när vi har stått där vid ödsliga läktare, det har varit en märklig känsla som till slut blivit normal. Att vi nu får tillbaka publik igen är minst sagt efterlängtat. 
Om ni inte redan har gjort det, gå in på Svensk Galopps sida och läs under Nyheter om vad som gäller för Bro Park respektive Jägersro. Det är föranmälan som gäller, viktigt att veta så man inte dyker upp spontant nu på onsdag. 
Dagens träning gick bra, en intensiv dag med mycket att göra men arbetet flöt på utmärkt. Nu tar vi lite helg och laddar för kommande vecka!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1