Dagbok

Stallets dagbok

Det är otroligt vad banorna torkar upp fort, dräneringen kan man verkligen inte klaga på. Det är inga små mängder regn vi har fått de senaste dagarna, men trots det var banorna idag över all förväntan. Okej, dirttracken var åt det snabbare hållet efter att ha legat packad nu och vi höll därför igen litegrann på tempot. Det kändes i alla fall väldigt bra efter gårdagens klena träning att kunna träna hästarna igen. 
Vi var i startboxarna med Fiery Rose och jobbade med henne, idag med Gustavo. Det tog ganska mycket tid i anspråk men blev en väldigt nyttig övning. Hon har tidigare startat en gång och vunnit, men haft problem med startboxarna och det är det vi behöver jobba med nu. 
Det blev en bra träningsdag överlag och imorgon borde banorna vara ännu bättre.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1