Dagbok

Stallets dagbok

Imorgon är det äntligen dags igen för tävlingar på Bro Park! På dagen två månader sedan den sista tävlingsdagen i vintras reds. Vi rivstartar med tävlingar både imorgon och på söndag, sedan tar Jägersro över igen med onsdag och söndagstävlingar nästa vecka. Göteborg startar upp i maj, gräset där behöver alltid lite mer tid.
På lördag är det tävlingar på Klampenborg medan Norge tyvärr har fått ställa in sina två första tävlingsdagar eftersom området där banan ligger är under lockdown pga ökad smittspridning där. Vi får hoppas att även de kan komma igång inom kort.
Att våren är här nu (även om det inte riktigt känns så vissa dagar...) och allt drar igång nu känns ju så motiverande och roligt.
Imorgon har vi två starthästar och jag har uppdaterat med kommentarer angående deras chanser. Ni hittar det under fliken Starter (& Resultat), så titta in där.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1