Dagbok

Stallets dagbok

Så var det ny vecka igen och arbete som vanligt. Gårdagens starthästar var lite trötta efter en lång resa, inte så konstigt alls. De tog några välförtjänta extra tupplurar under förmiddagen.
På måndagar är det ju höger varv på dirttracken, men vi glömde faktiskt det med dagens första tur vilken var Mr Tooma Global. Han var ute tidigt på morgonen och som tur var så kom ingen annan ut på banan samtidigt, först efteråt kom vi på att vi ridit i fel varv... Det är lätt att vara lite trött och oskärpt tidigt en måndag morgon.
Idag var det startanmälan till på söndag och då har vi bara Beach Road One till start. Det här loppet är för honom en uppladdning inför Pramms Memorial om en dryg månad. Det  känns så klart väldigt spännande att ha häst med i ett lopp av den kalibern.
Nu är det bara två dagar kvar tills det är dags för vårpremiär på Bro Park!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1