Dagbok

Stallets dagbok

Som jag skrev igår var alltså dirttracken idag (och imorgon) stängd för större arbete. Istället var det träning på rakbanan som gällde idag och det gick fint.
Med en del vaccinerade hästar igår så var det en lugnare dag idag med färre turer. 
Vi fortsätter här genomgången av hästar:
House in Order- har startat en del under vintern och blandat resultaten. Det tror jag mest är humörbaserat, när han får rätt lopp som håller honom motiverad så tar han i och om det inte passar så struntar han i det. Han håller guldklass, men brukar även med framgång starta i silverklass med högre vikt. 
Han är otroligt allround och har gjort det bra över 1600 meter, men han står också extra långa stayerdistanser, M C Michelets Minnelöp som han vann i Norge var över långa 2830 meter. Han funkar både på gräs och dirttrack så hans valmöjligheter för lopp är mycket bra. 
Vi kommer mest fokusera på att hålla honom på gott humör och jobba med att han ska ha den där gnistan för att prestera på topp.
Dhakota- Var enormt knepig som åring, men numera är han lugn och stabil. Han är nu fyra år och relativt sparsamt startad, han har gjort tio starter och i hälften av dem har han varit bland de tre. Vi matchade honom i storlopp i slutet av året och där räckte han inte riktigt till, men han utvecklades ändå mycket under förra året och borde kunna höja sig ytterligare. 
Han kommer satsa på vanliga handicaplopp i silver och så får vi se om han kan ta sig ett snäpp uppåt i klass.
Det var dagens genomgång och på onsdagar brukar ju rapporteringen här vara kort, så de sista hästarna kommer presenteras på torsdag.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1