Dagbok

Stallets dagbok

Så inleds en ny vecka, oj vad fort tiden går och veckorna bara rusar fram. Det är utlovat vårvärme under den här veckan och det ser vi verkligen fram emot.
På måndagar är det alltid höger varv som gäller på dirttracken och vi hade de flesta hästar där. Det var dock några vi red på rakbanan och det är verkligen perfekt att det finns flera banor att välja på efter vad som passar varje häst. Det var mestadels mellantempo som gällde idag med sikte på raskare för några imorgon. 
Under eftermiddagen hade vi ännu ett möte i Tävlingskommittén för att fastställa propositionerna för resten av året och nu kommer de tryckas inom kort. De finns ju redan ute för april och maj, men detta gällde alltså resten av säsongen. 
Från och med imorgon och framåt kommer jag här på sidan göra en genomgång av samtliga hästar i vårt stall inför vårsäsongen med 2-3 hästar per dag, så titta in här imorgon igen!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1