Dagbok

Stallets dagbok

Härligt solig dag med riktig vårkänsla. Visst bara längtar man till våren verkligen är här med varmare grader och tävlingarna är igång på alla banor i Skandinavien?
Vi inledde dagen med tvååringarna Douze Points och Sandstorm som cantrade på rakbanan idag och de såg som vanligt mycket fina ut. De är verkligen två otroligt talangfulla hästar som vi har massor med förhoppningar på. 
Övriga hästar och turer höll till på dirttracken i mellantempon och de skötte sig mycket bra. Ryttarna får kämpa på för att hålla dem i rätt tempo medan hästarna är klart sugna på att öka på mer än planen är än så länge. De är laddade och pigga just nu vilket egentligen bara är roligt att se, det är ju trevligt att de gillar att träna och är entusiastiska. Det var många plusintryck på hästarna idag.
Önskar er en trevlig helg nu även om vi så klart hörs imorgon med en liten träningsrapport!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1