Dagbok

Stallets dagbok

Nu har det varit minusgrader varje natt, men sedan sol och plusgrader under dagen. Det gör att vi än så länge har banorna lite djupare eftersom de behöver köras på nätterna, men när det mer stabilt är varmare dygnet runt kommer det också att bli mer vår/sommarbanor. Det ser ut på väderprognosen som att betydligt varmare väder är på väg en bit in i nästa vecka.
Fördelen med att vi har haft det här vädret är att tjälen sakta men säkert försvunnit samtidigt som vi har haft bra banor hela tiden och inte missat en enda träningsdag. Varje dag när solen skiner så har det smält av litegrann i botten av banan och varje natt när det blivit under nollan så har banan torkat upp igen, väldigt smidigt.
Våra hästar tränar på mer och mer nu, men än har ingen av dem snabbjobbat sedan vinteruppehållet börjat. Det börjar dock närma sig det sakta men säkert nu vartefter träningen skruvas upp.
Vi är nöjda med dagens träning och imorgon jobbar vi vidare.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1