Dagbok

Stallets dagbok

Imorgon om fyra veckor är det vårpremiär på Bro Park. Det är endast 3,5 vecka innan Jägersro inleder sin säsong, så nu närmar det sig på riktigt. 
Vi har tränat igång lugnt med de hästar som haft ledigt efter att ha tävlat, men nu börjar vi åter smyga upp farterna. Idag gick de flesta i ett hyfsat tempo, dock inte jätteraskt än så länge. 
Det är så roligt att stå vid banan och se dem träna, alla förväntningar som finns nu när huvudsäsongen närmar sig. Vi har ofta haft två och treåringar som satsar på storloppen, så har vi det även i år och det med stora förhoppningar på flera av dem.
Vi har dock aldrig tidigare haft hästar som kan räcka i de allra största loppen för äldre hästar, men i år har vi både Beach Road One och Timo Nurmos.
Beach Road One har just nu 89 i handicap och siktar mot Pramms Memorial som första storlopp. Visst kommer det bli tufft, men han har gått från klarhet till klarhet och det ska bli spännande att se hur långt han kan räcka mot den yppersta eliten nu när han är uppe så pass i handicap.
Timo Nurmos står i 86, men vi vet att han kan massor mer än så. Han kommer inte starta förrän grässäsongen sätter igång och siktet är inställt på årsdebut i Norge den 17 maj som ju är deras nationaldag. Då i ett vanligt lopp för att komma igång, men därefter finns planer för flera storlopp under säsongen. 
Det är så klart ingen picknick att starta i de här loppen, men bara att ha hästar som kan vara med är ju otroligt motiverande och roligt. Det är drömmarna och förhoppningarna som gör den här sporten, att våga satsa uppåt och framåt oavsett vilken nivå man befinner sig på.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1