Dagbok

Stallets dagbok

Så var det dags för en ny vecka fullspäckad med träning. Det är just nu vi faktiskt har som allra mest att göra rent träningsmässigt, alla hästarna ska tränas upp inför säsongen. När väl tävlingarna drar igång så är det alltid en hel del hästar som har startat och som har ett par dagar ledigt efteråt samt att hästarna är uppe i kondition och mest ska hålla kvar formen. Det är nu själva jobbet görs som sätter dem i form.
Det var höger varv på dirttracken som alltid på måndagar och där tränade vi de flesta. Övriga tränade på rakbanan som är snäppet djupare än dirttracken och det är så det ska vara eftersom det är en kortare bana och ett alternativ att träna på.
Dagen flöt på bra och hästarna såg fina ut. Imorgon tränar vi vidare.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1