Dagbok

Stallets dagbok

Efter en kväll av snöstorm och därefter plusgrader under natten så var inte förväntningarna på dagens träning direkt skyhöga. Snö och varmt brukar innebära att det blir snöstyltor som fastnar i hovarna vilket ger stor risk för vrickningar och annat.
Dock hade en stor del av snön redan smält undan på morgonen och allt såg väldigt mycket bättre ut än vi hade trott. Både rakbanan och dirttracken var i jättefint skick och gick utmärkt att träna på. Snön som fastnade i hovarna släppte direkt, så det var inga problem överhuvudtaget.
Det verkar som att plusgraderna ska hålla i sig över helgen, håller tummarna för att banorna fortfarande är bra imorgon och att det går att träna. Blir det varmt under en längre tid nu så kommer tjällossningen igång igen. Det sämsta är när det är så här fram och tillbaka, men tyvärr kan vi ju som bekant inte påverka vädret ett dugg. Med lite tur kan det bli så att det går ner till någon minusgrad på nätterna och plus på dagarna, då kommer vi fortsätta ha väldigt bra förutsättningar för träning.
Nu önskar jag er en trevlig helg och så klart på återhörande imorgon! 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1