Dagbok

Stallets dagbok

I väntan på snöstormen Evert... Hela förmiddagen idag har det minst sagt blåst rejält, som en föraning av vad som komma skulle när det rapporterades på alla nyhetskanaler om snöstormens framfart. 
Under förmiddagen gick det ändå bra att genomföra all träning enligt plan även om det var hårda vindar. En liten tapperhetsmedalj till ryttarna, det har inte precis varit något mysväder att vara ute och rida i under så många timmar sammanlagt men de har kämpat på.
Hästarna såg fina ut och skötte sig mycket bra på alla sätt, det är annars inte ovanligt att de blir extra spralliga och ofokuserade när det blåser.
Lagom till förmiddagsarbetet var avslutat så drog ovädret igång på allvar. Jag brukar ta en promenad med hundarna vid banan på lunchen när vi har jobbat klart och de är alltid entusiastiska och pigga. Idag hann de vara ute i ungefär två minuter och sedan rusade de tillbaka mot bilen med något vilt i blicken och ville snabbt som sjutton tillbaka in, där gick liksom gränsen. Det blåste så hårt att det knappt gick att öppna bildörren.
Under eftermiddagen har det varit rejäl snöstorm och vi får helt enkelt se hur förutsättningarna för träning ser ut imorgon. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1