Dagbok

Stallets dagbok

Äntligen! Idag öppnade rakbanan och man kunde galoppera hästarna igen, som vi har längtat! Efter en dryg vecka med travturer kändes det enormt skönt att få komma igång med träningen igen även om vi så här första dagen höll oss i lugna och samlade tempon.
Rakbanan var i mycket fint skick, precis lagom i mitt tycke och mer av en vårbana. Det har ju legat en hel del snö och is nedharvat i sanden under vintern som nu har smält undan så därför är nu själva sanden mindre tung och djup.
Däremot var den volt man kommer fram till när rakbanan tar slut ännu inte helt färdig och fortfarande geggig så vi saktade av till trav i god tid innan vi kom dit. Den bör nog torka upp inom ett par dagar. 
Nu längar vi bara tills dirttracken öppnar igen och med det här härliga vårvädret så borde det inte dröja så länge alls. 
Imorgon är det ju onsdag och då brukar vi ha en lugnare träningsdag, men vi kommer rida en del hästar i alla fall eftersom det har varit väl lugnt i väntan på banornas öppnande. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1