Dagbok

Stallets dagbok

Så var vi inne i mars och februari är avslutad, en riktig milstolpe som känns som en extra bekräftelse på att våren är på gång!
Även idag blev det travturer, men vi har nu fått meddelande om att den ena rakbanan är redo för träning imorgon och öppnas då. Detta ser både vi och hästarna fram emot enormt, att äntligen få fortsätta med träningen och att få galoppera igen.
Dirttracken har jag fått besked om att det dröjer lite till med innan tjällossningen är klar. I nuläget är vissa partier av banan tinad och tjälfri medan det på andra partier ännu inte är klart. Troligtvis dröjer det enligt uppgift en dryg vecka till innan den öppnar, men mer exakt hänger på väder och temperatur.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1