Dagbok

Stallets dagbok

Varje dag tar jag en runda och kollar båda rakbanorna samt dirttracken och det går framåt hela tiden. Rakbanorna börjar torka upp på sidorna, men är fortfarande geggiga i mitten och troligtvis ligger lite tjäle kvar än. Dirttracken torkar också mer och mer, men det kvarstår nog lite även där. 
Idag var det väldigt soligt hela dagen och det är toppenbra för att tina banor. De jag har pratat med som kan det här med banskötsel säger alla att just solen är det som påskyndar bäst. 
Det blev alltså bara travturer idag och med största sannolikhet även imorgon. Vågar vi hoppas på att vi kan cantra dem lite lugnt på måndag kanske?

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1