Dagbok

Stallets dagbok

Efter en natt med nästan nio grader varmt så känns det positivt på många sätt. Våren är på väg och vi kunde till och med öppna alla boxfönster på morgonen. Hästarna har stått och spanat ut mest hela dagen, det var väldigt uppskattat. Vi stängde dem dock för natten, först får det nog stabilt bli varmare grader innan vi lämnar dem öppna dygnet runt.
Den här värmen är så klart också en stor hjälp för att få tjälen ur banorna, nu borde det verkligen inte vara mycket tjäle kvar i banan. På ytan såg både rakbanan och dirtracken klart torrare ut och det är ett väldigt gott tecken att en del av allt vatten har kunnat rinna undan. Dock var det väldigt geggigt när jag klev ut där och man känner att det fortfarande finns tjäle kvar i botten, så det är den vi väntar på nu. 
Under förmiddagen jobbades det med rakbanan och det bör inte dröja många dagar innan vi kan börja cantra hästarna igen. I lördags var ju banan fin, men denna vecka har varit en enda lång väntan på att den här tjällossningsprocessen ska bli klar. Vi ska ändå inte klaga, det är ju suveränt att det har blivit så pass varmt och att det ändå går väldigt fort tack vare det. 
Vi fortsätter med våra travturer och är redo så fort banorna är det. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1