Dagbok

Stallets dagbok

Tjällossningsprocessen fortsätter och eftersom man inte med blotta ögat kan se hur mycket som återstår så är det inte direkt spännande att glo på en geggig och vattning bana. Det är när det vänder och den börjar torka upp som det börjar bli intressant, svårt att veta hur många dagar det dröjer dit. 
Vi fortsätter med travturer så länge, inte världens roligaste träning och hästarna längtar efter att få galoppera igen. Det är en del stall som verkar vila sina hästar medan de väntar på bana igen, det är ganska lugnt ute på området. Vi håller i alla fall igång dem så länge och även om hästarna är pigga så har de så här långt skött sig mycket bra.
Idag kom storloppspropositionerna ut och nu dröjer det nog bara någon dag innan även propparna för de vanliga loppen anländer, till en början kommer april och maj. Man vill ju börja planera upp säsongen för alla hästar och nu är det strax dags för det.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1