Dagbok

Stallets dagbok

Så var det ny vecka och efter den första söndagen utan tävlingar på ett bra tag så var vi utvilade och redo. Dock var träningsmöjligheterna begränsade i och med att tjällossningen har kommit igång både på dirttracken och rakbanorna. Travslingan runt området var i alla fall i fint skick och där red vi samtliga turer. Det är mer motion än träning, men ett bra sätt att hålla igång hästarna tills banorna har tinat klart och torkat upp. 
I och med att det just nu är plusgrader dygnet runt så känns det som att det går fort, bara det senaste dygnet har det smält undan massor. Fältet där snön nyss låg tjock är nu helt grönt och rakbanan som var torr i lördags är nu vattentäckt. Exakt hur mycket tjäle som ligger kvar i banorna är svårt att veta, så länge det finns något kvar så ligger det där som ett lock, men när det sista lagret har smält kommer det börjar rinna undan och torka upp fort. 
Arbetsdagen flöt på bra och även om hästarna var pigga så skötte de sig fint allihop. 
Imorgon tränar vi vidare och troligtvis med samma upplägg.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1