Dagbok

Stallets dagbok

Mycket mildare väder idag och snön börjar smälta, när sista turen var ute började det regna en hel del. 
Som jag skrev igår så är det lite dubbla känslor, nu är det ju bra förutsättningar och trevligt för hästarna att kunna galoppera på snön på fältet. Samtidigt vill vi ju ha dirttracken öppen igen och det med en vanlig vår och sommarbana. 
Nu kan vi ju inte påverka vädret ett dugg, så vad jag hoppas och önskar spelar ingen roll alls utan det blir som det blir. Det finns både fördelar och nackdelar med det mesta, så det är bara att anpassa träningen efter förutsättningarna.
Idag tränade vi ungefär som igår, blandat mellan snön på fältet, rakbanan samt runt området. I nuläget vilar bara fem hästar och det är de fyra som startade i söndags (Snowfoot, Kew Bridge, High Max och Sharp Eye) samt Beach Road One som har startat på länge och behöver gå ner lite i form nu innan han tränas upp igen inför vårens storlopp som vi har i åtanke för honom. 
Fina tvååringarna Douze Points och Sandstorm har tränat tillsammans i stort sett hela tiden, men för tillfället har vi delat på dem så de tränar var för sig med andra och äldre hästar. Det är nyttigt för dem att ridas med erfarna hästar och det är också bra att vänja sig vid att galoppera med olika hästar och inte alltid samma. 
Nu avslutar jag dagens inlägg med ett tips som inte är ett dugg hästrelaterat. På Svt Play ligger en svensk polisserie som heter Tunna blå linjen och om ni ännu inte har sett den så gör det. Det är tio avsnitt och sex av dem finns ute nu, det sjunde släpps på söndag morgon och de sista tre kommer ett i taget varje kommande söndag. 
En helt fantastiskt serie som utspelar sig i Malmö och som man fastnar snabbt för, enormt bra skådespelare och en insikt i livet som polis.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1