Dagbok

Stallets dagbok

Det blev en lång dag och sen kväll igår, idag var nog de flesta av oss lite trötta. Hästarna ska ju skötas och tränas som vanligt så det var bara att kliva upp och dra igång dagen. Det är i alla fall betydligt enklare och mer motiverande när det har gått bra och vi var ju väldigt nöjda med alla hästar igår. Starthästarna mådde finfint och hade tagit sina lopp hur bra som helst, ett lika skönt besked varje gång. 
Vanessa jobbade hela dagen igår och hade därför en ledig dag idag, ersättare för henne i ridningen var Maria Neil och Ninni som båda rider en del hos oss när det behövs. 
Dagen flöt på bra och hästarna skötte sig utmärkt även om de var lite "måndagspigga" så här dagen efter en träningsfri dag.
Det var också startanmälan idag till på söndag då vinterns sista tävlingsdag rids och då har vi fyra starthästar: Snowfoot, Kew Bridge, Sharp Eye och High Max. Naturligtvis kom de precis i loppen efter varandra så det blir till att göra en ordentlig planering inför tävlingarna för att få det att fungera smidigt. 
Imorgon tränar vi vidare som vanligt.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1