Dagbok

Stallets dagbok

Det var lite som dagen efter idag, man är trött men ändå väldigt nöjd. Hästarna som startade igår mådde bra och det är alltid det viktigaste. 
Lite av en mellandag med träningen, inga jättesnabba tempon. Banan har varit lite för blöt och geggig hela denna vecka för att träna på rejält på. Nu har det ju inte regnat på ett tag, så den borde faktiskt vara i bra skick igen när som helst, förhoppningsvis redan imorgon.
Idag och imorgon är det auktion i Baden Baden, hade från början planer på att åka dit. Vi har i alla fall vår agent på plats och några hästar vi kommer att bevaka imorgon, så vi får se om det blir något inköp då. På återhörande imorgon!

Aktuellt

  • Andelar i nya hästar +

    Vi har just nu två åringar som säljs i andelar, båda inköpta på auktion i Baden Baden och är alltså tyskfödda.
    Nu finns endast en andel (10 procent) kvar i hingsten e Maxios. Maxiosavkommorna går kanonbra just nu och nya vinnare rapporteras hela tiden.
    Det finns  också några andelar kvar i stoet som heter Kew Bridge. Pappa är Jukebox Jury som är en ganska ny hingst med bra resultat på kort tid, senast häromdagen vann en av hans avkommor på Ascot.
    Normalt sett har vi endast andelar i 10 procent och uppåt, men hon är ett undantag som vi också erbjuder i andelar från 5 procent eftersom vi tidigare hade en andelhäst i mindre andelar och därför har detta efterfrågats. 
    De håller som bäst på att ridas in och är mycket fina båda två, rör sig klassigt och har bra psyken, de har de rätta kvaliteterna.
    Båda hästarna kommer att sikta på storlopp som två och treåringar.

    Vill du bli delägare eller ha mer info? Kontakta Caroline!

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1