Dagbok

Stallets dagbok

Träningen idag gick bra, inga snabbjobb men en del friskare canters och hästarna såg fina ut. 
Lördagar innebär ju en hel del ägare på besök, idag lite utspritt från morgonen och hela vägen fram till lunch och det är bara jättetrevligt med liv och rörelse i stallet och vid fikat. 
Idag känns också en nöjdhet och en lättnad att arbetet med vår motion äntligen är klar och den är inlämnad för att komma med på Höststämman, sista dagen för det var just idag. Jag vet inte hur många timmars arbete detta har varit, men satt upp hela natten mellan torsdag och fredag för att bli i stort sett klar och sedan har vi kört de sista detaljerna nu och skickat den. 
Motionen gäller rejält ökade prispengar från 2025 för att få galoppsporten att överleva och blomstra. I mitt tycke är det här totalt nödvändigt och precis det som behövs. Dessutom inte på något sätt ogörligt om man bara prioriterar rätt. Det ska bli väldigt intressant att se hur det här tas emot av Svensk Galopps Styrelse till att börja med.
Höststämman hålls lördagen den 19 oktober kl 09.00 och alla som vill kan av Svensk Galopp få en inloggning och lyssna på den. 
Imorgon är det dags för en av årets största tävlingsdagar med Stockholm Cup! Vi har två starthästar och jag har uppdaterat med kommentarer om deras chanser. Titta in på Starter (& Resultat) för att läsa.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1