Dagbok

Stallets dagbok

Det var en lång dag, men vi får vara nöjda. Så klart är det vinnarcirkeln man siktar på när man tävlar, men vi hade idag en andraplats och hela tre tredjeplatser samt en fjärde, hästarna var duktiga. 
Direkt efter sista loppet red vi också ett snabbjobb på gräset med Dharwin i sällskap med North Pacific som Carlos red. Värdefullt att han fick känna på honom i jobb, även fast han red honom i kval för någon vecka sedan. Då var det dirttrack och nu var det gräs, så det är ju lite skillnad och intressant att få input om hur han kändes när man jämför underlagen. 
En sådan här dag vill jag igen lyfta fram stallteamet som gjorde ett fantastiskt jobb, verkligen teamwork i ordets rätta bemärkelse. De hade schema med tider och en plan att följa och allt gick prickfritt utan onödig stress för hästarna. Den inställningen att alla hjälps åt hela tiden är ovärderlig. Så tacksam för deras arbete!
Imorgon har vi en lite lugnare dag efter alla dagens hästar, men visst är det träning ändå som vanligt,om än med färre hästar att rida. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1