Dagbok

Stallets dagbok

Träning som vanligt idag och även en hel del förberedelser inför tävlingarna imorgon då vi har väldigt många starthästar. Det kräver en hel del logistik för att allt ska flyta på när vi har så många hästar som startar på rad, vi har ju starthästar i samtliga lopp utom ett. 
Nu har vi en bra plan och ett väldigt bra stallteam som tar hand om allt så det ska förhoppningsvis fungera prickfritt. 
Vid lunch hade vi tränarmöte med nya VDn för Svensk Galopp. Genom åren har man blivit så luttrad att man inte ska hylla någon förrän saker genomförs, "action speaks louder than words". Det är många gånger man fått upp hoppet, men sedan har det inte hänt mycket. 
Galoppen står utan tvekan vid ett vägskäl nu och behöver rikta sina medel mot kärnverksamheten, prispengarna behöver höjas och det mycket. För mycket pengar försvinner ut på fel saker. 
Jag gick till mötet väldigt laddad för att vi tränare skulle framföra det här och lite annat, men vi blev förekomna av att vår nya VD hade exakt samma tankar och lite mer därtill. Som sagt ska man inte hylla någon för tidigt, men bättre intryck än så här har aldrig någonsin någon i ledande position på Svensk Galopp gjort. Nu hoppas vi verkligen att saker genomförs också. 
Imorgon är det alltså tävlingar och jag har uppdaterat med kommentarer om våra hästar. Ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat), så titta in där. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1